News

Dingen waar je aan moet denken als je wil stralen op je bruiloft

0

Iedereen droomt ervan om een prachtige bruid te zijn op haar bruiloft. Meestal ziet de bruid er ook ongelooflijk knap uit maar toch loopt het soms fout en denk je als gast dat het precies beter had gekund. Dat komt omdat de bruid enkele belangrijke aandachtspunten genegeerd heeft. En dat is jammer want vaak zijn deze niet zo moeilijk uit te voeren. Zorg ervoor dat je alles onder controle hebt en let op de volgende tips. Dan zal jij zeker stralen op je trouwdag.

Haar en make-up

Sommigen zullen een kapster en een visagiste boeken en het daarbij laten. Anderen zullen zelf hun haar en make-up doen. Nochtans is je kapsel en make-up zo belangrijk dat je er niet licht mag over gaan. Daarom deze harde waarheid: je moet het laten doen door een professional! Neen, het ziet er echt niet hetzelfde uit als jij het zelf doet of een vriendin het laat doen. Make-up voor een bruid is helemaal anders dan de make-up als je een avondje op stap gaat. De make-up op een bruiloft moet de hele dag en nacht houden en moet er mooi uitzien op de foto’s. Idem voor het kapsel. Een schoonheidsspecialiste en een kapster weten daar alles van.

Investeer in een testbeurt, zowel bij de kapster als bij de visagiste. Het is een extra uitgave maar het is nog mogelijk om bij te sturen als je niet helemaal tevreden bent.

Gedetailleerde maattabellen

Waar je je bruidsjurk ook koopt, ze moet mooi passen. Webshops die online bruidsjurken verkopen zijn alleen betrouwbaar als ze gedetailleerde maattabellen vragen. Dat wil zeggen de borstomtrek, heupomtrek, armen… Bedoeling is dat iemand die maten allemaal bij jou opmeet (doe het zeker niet zelf) en dat je die online doorgeeft. Vervolgens wordt de jurk op maat gemaakt. Webshops die alleen de klassieke maten S, M, L of XL vragen, kunnen onmogelijk een jurk op maat leveren.

Meerdere pasbeurten

Koop je je trouwjurk in een winkel dan is het de regel dat je meerdere malen terugkeert voor een pasbeurt. De eerste keer kies je je bruidsjurk en neemt de verkoopster de maten. Die geeft ze door aan de naaisters die op basis van die maten je jurk maken. Bij de tweede pasbeurt neem je je bruidsschoenen mee om de lengte van de jurk te bepalen en eventuele kleine correcties uit te voeren. Het is daarom aan te raden om, als je van zin bent online je bruidsjurk te kopen, eerst de schoenen aan te schaffen en deze aan te trekken als de maten worden genomen.

Innerlijke glans

Een bruid die er goed uitziet, heeft dat vaak te danken aan de energie en blijdschap die ze uitstraalt. Ga op tijd naar bed, laat alcohol even voor wat het is en neem niet te veel op je schouders. Een bruid die afgepeigerd is, zal dat uitstralen, ook al is de make-up goed gedaan. Misschien hoeft het feest niet zo groots als je van plan bent om alles zelf te organiseren en heb je meer aan een eenvoudig feest zonder veel toeters en bellen. Het is de liefde die primeert.

About The Author

Important Points To Consider When You Buy Dancing Shoes

Previous article

Jak Wyglądać Wspaniale na Studniówce i Zachwycić Każdego?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in News